Gaziakdemir İlkokulu

Vizyon: İlimizdeki ilköğretim okulları içerisinde; başarısı, disiplinli çalışma ortamı, kaliteli Eğitim ve öğretimi ile tanınan, yetiştirdiği öğrenci kalitesi ile adından söz ettiren en iyi okul olmak.

Misyon: Biz, öğrencilerimizi ; Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı ,milli ve manevi değerlere sahip, özgüveni gelişmiş, sorumluluklarının bilincinde olan, araştırmayı ve öğrenmeyi bilen, demokratik değerlere bağlı, yaratıcı, araştırmacı, teknolojiyi etkin şekilde kullanabilen, kendi ve çevresiyle barışık , insan haklarına saygılı , hoşgörülü, toplumsal hayata uyumlu bireyler yetiştirmek için varız.

Başarılar: Öğrencilerimizi Türk Mili Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda gerekli davranışları kazandırarak bir üst öğrenime hazırlar.

Saatler: 08:00--18.00
Isınma: DOĞALGAZ KALORİFERLİ
Servis Bilgisi: YOK
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://gaziakdemirio.meb.k12.tr

Adres - Kuruçeşme Mah. Akça Sok. No 5 Altıparmak Cad. Üstü Osmangazi BURSA

Öğretim Şekli :İKİLİ

Yerleşim Yeri - ALTIPARMAK CADDESİ ÜZERİNDE, KAYMAKAMLIK VE İLÇE MEM´E 200 MT. MESAFEDE

Adres - Kuruçeşme Mah. Akça Sok. No 5 Altıparmak Cad. Üstü Osmangazi BURSA

Ulaşım METROYA 300 MT., HALK OTOBÜSÜ, DOLMUŞ TAKSİ VE TRAMVAY.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OSMANGAZİ MERKEZİNDE